« terug naar vorige pagina

Drinkvoeding bestellen

Apotheek West Friesland en Apotheek Obdam werken binnen heel West Friesland nauw samen met de diëtisten van Dieet Compleet. Uw diëtist geeft aan de apotheek door wanneer zij u adviseert om drinkvoeding te gebruiken. Beide apotheken hebben een groot assortiment drinkvoeding en wij verzorgen graag uw bestelling!

Werkwijze
De eerste keer dat uw diëtist drinkvoeding voor u bestelt, zult u van ons een startpakket ontvangen. Dit startpakket bevat een aantal verschillende smaken drinkvoeding die u kunt uitproberen.
Vervolgbestellingen kunt u daarna zelf (of in overleg met uw diëtist) samenstellen. Uiteraard kunnen wij u informeren over de verschillende smaken drinkvoeding die de fabrikant levert.

 

Bestellen
U kunt uw vervolgbestelling op de volgende wijze bestellen:

  • Via uw diëtist
  • Telefonisch via de apotheek: 0226 35 28 86
  • Via het bestelformulier op onze site:

Klik hier om uw bestelling te plaatsen

 

Bezorging
Uw diëtist kan ons vragen om uw voeding bij u te laten bezorgen. Wij zullen de eerste keer hiervoor telefonisch contact met u opnemen over het tijdstip van bezorgen. Uiteraard kunt u uw drinkvoeding ook ophalen in één van onze vestigingen.

 

Declaratie
Drinkvoeding valt onder het basispakket van uw zorgverzekeraar. De kosten van de drinkvoeding zullen wij rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren. Houdt u er rekening mee dat drinkvoeding onder het eigen risico valt?

 

Wisselwerking drinkvoeding en bloedverdunners
Drinkvoeding bevat vitamine K en geeft daardoor een wisselwerking met de bloedverdunners acenocoumarol en fenprocoumon. Als u de bloedverdunner acenocoumarol of fenprocoumon gebruikt, is het belangrijk dat uw trombosedienst hiervan op de hoogte is. Wilt u aan uw trombosedienst doorgeven dat u drinkvoeding gebruikt? Het kan zijn dat er extra controle door uw trombosedienst nodig is. Zij zullen u hierover verder informeren.
Als u andere bloedverdunners en/of andere medicijnen gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Er is in dat geval geen wisselwerking met de drinkvoeding.

 

Wij helpen u graag